Classic Rock Night er en rockefestival som arrangeres årlig i Sandefjord i månedsskiftet februar/mars. Neste gang er lørdag den 23.februar 2019.

Classic rock betegnes melodiøs, radiovennlig, fengende rock og hardtslående pop, fra 60 tallet og frem til 2000-tallet. Classic Rock Night har gitt rock og moro i Sandefjord siden 2012. Festivalen har fra første stund vist seg å være en suksess og en publikumsmagnet. Hvert år blir gjesteband, både lokale og utenbys fra, invitert til å spille under festivalen.Det skal være noe for alle, men det skal være bra. Publikum blir invitert til en kveld fylt med masse classic rock, mye moro og mange overraskelser, lyd og lysrigg med proffe teknikere. Vi som arrangerer Classic Rock Night gjør dette av ren kjærlighet til rock, et givende fellesskap og for å være med å skape et godt kulturtilbud i Sandefjord.

https://www.facebook.com/pg/Classic-Rock-Night-610317395715499/about/?ref=page_internal

KONTAKTINFORMASJON


Ring 912 47 936

m.me/610317395715499

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *